nieuws

Duurzame inzetbaarheid interactief inzichtelijk voor iedereen

Onderzoek zelf hoe het staat met je eigen doelgroep • 24 sep 2018

Ben je benieuwd naar hoe mensen zoals jij scoren op meer dan 20 verschillende aspecten van duurzame inzetbaarheid? Bijvoorbeeld over burn-out gerelateerde klachten, kans op scholing, fysieke belasting, werk-privé balans etc. Kies dan je eigen subgroep in de nieuwe tool van TNO  https://monitorarbeid-data.tno.nl/di-landschap en bekijk de cijfers. De nieuwe tool biedt je de mogelijkheid om een subgroep samen te stellen op basis van de sector waarin je werkt, je geslacht, leeftijd én opleiding.

Wandel door je eigen interactieve DI-landschap

Wanneer je een subgroep hebt gekozen, kan je door verschillende Duurzame Inzetbaarheid-landschappen wandelen en klikken op factoren die inzicht  geven in jouw duurzame inzetbaarheid. De tool maakt een vergelijking tussen subgroepspecifieke cijfers en het sectorgemiddelde. Zo is het mogelijk om inzicht te krijgen in hoe jouw subgroep scoort ten opzichte van de hele sector. Oftewel, subgroep analyses op maat!

Totaaloverzicht van de DI-profielen

De tool eindigt met een totaaloverzicht van alle indicatoren  van duurzame inzetbaarheid waarmee een compleet profiel wordt verkregen. Ook hier worden subgroep gegevens  vergeleken met de sectorgegevens.

Benieuwd naar de duurzame inzetbaarheid je oudere collega, buurman of misschien zelfs tante? Geen probleem! Je kan de geselecteerde subgroep makkelijk aanpassen naar een andere.

De gegevens zijn gebaseerd op de  Nationale Enquête Arbeidsomstandigheden (NEA) van TNO en CBS. In de NEA verzamelen zij jaarlijks data  over de arbeidsomstandigheden van werkend Nederland. Daarvoor worden vele duizenden werknemers bevraagd. Meer informatie over de NEA staat op www.monitorarbeid.tno.nl/NEA.

 

Zie monitorarbeid-data.tno.nl/di-landschap

naar website

Zie ook monitorarbeid.tno.nl/NEA

naar website
Nieuws
Contact

Mediavragen?

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.