TNO-erlend-deckers

Erlend Deckers

Functie:
Programma manager circulaire waardecreatie
TNO-erlend-deckers

Erlend heeft meer dan 15 jaar ervaring in business- en salesdevelopment, het vervullen van accountmanagement  en senior projectmanagement rollen binnen uitdagende zakelijke en overheidsomgevingen.

Na zijn studie werktuigbouwkunde aan de TU Delft heeft Erlend veel ervaring opgedaan in verschillende complexe teams betrokken bij het aangaan van samenwerkingen of aankopen. Ook heeft hij op senior management niveau meegewerkt aan het binnenhalen van kansen en het lanceren van nieuwe projecten. Hij begrijpt als geen ander hoe je waardeproposities en business cases creëert binnen verschillende bedrijfsstructuren en -culturen. Zijn talent ligt in het managen van internationale projecten en sturing geven aan samenwerkingsverbanden tussen verschillende organisaties.

Momenteel werkt hij als clustermanager Circulaire Waardecreatie en als senior business developer voor TNO Circulaire Economie & Milieu, waarbij hij intensief samenwerkt met het Ministerie van Infrastructuur & Waterstaat in een accountmanagement rol.

Utrecht

Princetonlaan 6
3584 CB Utrecht

Postadres

Postbus 80015
3508 TA Utrecht