Martijn de Graaff

Martijn de Graaff

Functie:
Clustermanager
Martijn de Graaff

Martijn is verantwoordelijk voor het VoltaChem Shared Innovation Programme on Power-2-X en voor het programma van TNO over de Industriële Transformatie. “De transformatie van onze maatschappij, en vooral de industrie, naar CO2-neutraliteit zal een enorme gezamenlijke inspanning vergen van publieke en private belanghebbenden, zowel nationaal als internationaal. Mijn doel is om mensen te verbinden over disciplines en organisaties heen, met behulp van de nieuwste innovaties, technologieën en zakelijke inzichten, om zo de transitie naar een CO2-neutrale samenleving te versnellen.”

Zijn drive haalt Martijn uit het werken in complexe, hightech omgevingen op het snijvlak van meerdere technologieën, producten, bedrijven en marktsegmenten. Hij werkt het liefst in teams met gemotiveerde mensen aan projecten die relevant zijn voor onze samenleving en een duurzame toekomst, maar die tegelijkertijd een duidelijk zakelijk potentieel hebben.
Martijn heeft enorm veel ervaring in business development op de gebieden van innovatie in chemie, chemische procestechnologie en hightechapparatuur. Hij is nauw betrokken bij het opzetten van publiek-private samenwerkingen op regionaal, nationaal en transnationaal niveau, met een speciale focus op elektrificatie en industriële transformatie in Noordwest-Europa.

Delft - Leeghwaterstraat

Leeghwaterstraat 44
2628 CA Delft

Postadres

Postbus 6012
2600 JA Delft