Roos Beerkens

Functie:
Diversity, Equity & Inclusion Officer

Neem contact met me op om te praten over diversiteit, gelijkheid en inclusie binnen TNO, en hoe de missie en strategie van TNO onvermijdelijk met deze thema’s verbonden zijn.

Mijn belangrijkste aandachtsgebieden zijn het vergroten van bewustzijn, het verder opbouwen van een diverse, gelijkwaardige en inclusieve cultuur, en het verankeren van een DEI-werkwijze binnen de organisatie.

De taken van het DEI office zijn onder andere het vergroten van intersectioneel en specifiek bewustzijn over DEI-gerelateerde zaken, het faciliteren van betrokkenheid en dialoog met medewerkers, het bevorderen van inclusieve en interculturele vaardigheden, het bevorderen van gelijkwaardige processen, het meten en monitoren van DEI gerelateerde data, en het implementeren van een DEI-werkwijze. Het DEI office ondersteunt en werkt samen met de Employee Resource Groups (ERG’s) die zijn opgericht door en voor medewerkers, gericht op specifieke diversiteitsdimensies. Momenteel zijn er vier; Women@TNO, Rainbow@TNO, Cultural Diversity@TNO en Neurodiversity@TNO.

Met een academische en praktische achtergrond in interculturele communicatie en samenwerking, en ervaring op het gebied van DEI en verandermanagement help ik TNO om perspectieven te verbreden en samen te werken aan een nog innovatievere werkomgeving.

Den Haag - New Babylon

Anna van Buerenplein 1
2595 DA Den Haag

Postadres

Postbus 96800
2509 JE Den Haag