Ties van Maaren

Ties van Maaren

Functie:
Business developer
Ties van Maaren

Ties is een gepassioneerde en proactieve business developer bij het VoltaChem Shared Innovation Programme. Hij heeft expertise opgedaan in de chemische en kunststofindustrie tijdens een loopbaan bij verschillende multinationals en een MKB-bedrijf. Zijn achtergrond ligt voornamelijk op het gebied van marketing, chemische technologie en polymeerwetenschap.

Door zijn carrière heen heeft Ties in veel verschillende culturen mogen werken en bij bedrijven met uitdagende en complexe DMU-structuren. Hij is bedreven in business development, projectmanagement en applicatieontwikkeling en gebruikt zijn rol om mensen en organisaties met elkaar te verbinden. “Ik geniet van het versterken en creëren van nieuwe waardeproposities door de nieuwste innovaties en ontwikkelingen te delen met alle organisatiegroepen, met als uiteindelijk doel een bijdrage te leveren aan een duurzamere samenleving”. In zowel zijn huidige als eerdere functies heeft Ties zich gericht op duurzaamheid en innovatie.
Momenteel bekleedt hij de functie van senior business developer voor de programmalijnen Power-2-Chemicals en Solid Oxide Electrolyser. In deze rol is hij belast met het coördineren van Europees en nationaal gefinancierde projecten, alsmede het managen van de marketing- en communicatieactiviteiten van VoltaChem. Ties krijgt energie van het verbinden van mensen en van werken aan nieuwe innovaties die bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Delft - Leeghwaterstraat

Leeghwaterstraat 44
2628 CA Delft

Postadres

Postbus 6012
2600 JA Delft