Raad van Bestuur

De Raad van Bestuur is belast met het besturen van de organisatie en heeft alle bevoegdheden, voor zover die niet bij of krachtens de TNO-wet aan andere organen is opgedragen.

De Raad van Bestuur bestaat uit vier leden (vlnr.), Peter Werkhoven (CSO), Paul de Krom (CEO), Cis Marring (CFO) en Maarten Tossings (COO).

De leden worden bij Koninklijk Besluit benoemd, één lid op voordracht van de Minister van Defensie en de overige leden (inclusief de voorzitter) op voordracht van de Minister Economische Zaken en Klimaat.

Nieuws

Prof. dr. P.J. Werkhoven Chief Scientific Officer bij TNO

12 april 2019
Prof. dr. P.J (Peter) Werkhoven (1959) is door de Minister van Economische Zaken en Klimaat voorgedragen, bij benoeming door de Kroon, tot lid van de Raad van Bestuur van TNO. Prof. Werkhoven zal binnen... Lees verder
Nieuws

Maarten Tossings nieuwe Chief Operating Officer TNO

15 maart 2019
De heer ir. M.G.L.H (Maarten) Tossings (1962) is door de minister van Defensie voorgedragen voor benoeming bij Koninklijk Besluit tot Chief Operating Officer en Lid van de Raad van Bestuur van TNO. Hij... Lees verder

Locatie Den Haag - New Babylon

Anna van Buerenplein 1
2595 DA Den Haag

Organisatie
Contact

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.