skipttomaincontent

Raad van Bestuur

De Raad van Bestuur is belast met het besturen van de organisatie en heeft alle bevoegdheden, voor zover die niet bij of krachtens de TNO-wet aan andere organen is opgedragen.

De Raad van Bestuur bestaat uit vier leden (vlnr.), Maarten Tossings (COO), Susan Swarte (CFO), Paul de Krom (CEO) en Peter Werkhoven (CSO).

De leden worden bij Koninklijk Besluit benoemd, één lid op voordracht van de Minister van Defensie en de overige leden (inclusief de voorzitter) op voordracht van de Minister Economische Zaken en Klimaat.

Nieuws

Paul de Krom per 1 februari voorzitter Koninklijke VNCI

06 oktober 2021
De algemene ledenvergadering van de Koninklijke Vereniging van de Nederlandse Chemische Industrie (VNCI) heeft op 5 oktober ingestemd met de benoeming van Paul de Krom als voorzitter van de VNCI per 1... Lees verder
Nieuws

Susan Swarte benoemd tot Lid Raad van Bestuur TNO en Chief Financial Officer

09 juni 2021
Drs. Susan M. Swarte RC (1968) is door de Kroon benoemd tot Chief Financial Officer (CFO) binnen de Raad van Bestuur van TNO. In deze rol volgt zij Cis Marring op, die sinds februari 2014 die functie... Lees verder

Locatie Den Haag - New Babylon

Anna van Buerenplein 1
2595 DA Den Haag

Organisatie
Contact

Volg TNO op social media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.