TNO Insights Podcasts

Oplossingen voor de maatschappelijke uitdagingen van vandaag. Insights is een podcastserie over de grote maatschappelijke uitdagingen van dit moment. Ontdek samen met experts van TNO en hun gasten hoe Nederland deze uitdagingen aan gaat. Insights verschijnt elke twee weken.

Nieuwe podcasts 2020

In het eerste deel van dit tweede seizoen gaan we in op de coronacrisis. Wat betekent corona op de langere termijn voor onze maatschappij en het innovatielandschap? In deze speciale serie van de TNO Podcast Insights gaan we op zoek naar de rol van innovatie in tijden van corona. Werken we voortaan allemaal zoveel als mogelijk vanuit huis? Is onze gezondheidszorg voldoende pandemie bestendig? En, vraagt de nieuwe realiteit om een herijking van de grote innovatieopgaven?

In het tweede deel bespreken we de energietransitie. Waar komt onze energie in 2050 vandaan? Wonen we tussen windmolens? Zien we overal zonnepanelen? Wat doen we met alle ruimte in de Noordzee? En wat moet er allemaal nog meer gebeuren?

Houd voor de antwoorden op deze, en andere vragen, jouw favoriete podcast app in de gaten en abonneer je op ons kanaal.

Abonneer je op onze podcast

Apple Soundcloud Google Spotify

Wil je dat automatisch de volgende aflevering verschijnt in jouw podcast app? Abonneer je dan via een van de logo's. Je vindt ons onder meer op Apple Podcasts, Soundcloud, Google Podcasts en Spotify. Of ga naar je favoriete podcast app en zoek op TNO Insights.

De nieuwste afleveringen: