Stages en afstuderen

Werk jij graag samen met collega’s met verschillende achtergronden? Vind je bijdragen aan de maatschappij belangrijk? En wil je leren van de beste experts in jouw vakgebied? Dan is TNO hét stagebedrijf voor jou! Je krijgt topbegeleiding, veel vrijheid én maakt impact. Interesse? Lees snel verder.

Vind een stage of afstudeeropdracht

Bekijk direct al onze vacatures en vind de stage of afstudeeropdracht die bij je past.

Een stempel drukken op deze tijd

TNO-experts werken graag samen met stagiairs van verschillende studies. De nieuwe kennis die stagiairs ons brengen is nuttig en bruikbaar voor onze projecten en innovaties. Onze stages zijn altijd gericht op een nuttige bijdrage aan een lopend project. Daarnaast is een stage, als we dat allebei willen, een voorbereiding op een baan bij TNO.

TNO stage: de voordelen

  • Als stagiair bij TNO krijg je passende begeleiding.
  • Omdat onze projecten oplossingen bieden voor maatschappelijke vraagstukken heeft jouw stage een directe maatschappelijke impact.
  • Je krijgt veel vrijheid om je eigen invulling te geven aan je stage.
  • Je ontvangt een mooie stagevergoeding.
  • Als stagiair ben je automatisch lid van Jong TNO, de organisatie die veel activiteiten organiseert voor collega’s tot 36 jaar.

Meer weten?

Heb je interesse en wil je meer weten? Onze collega’s en recruiters gaan graag met je in gesprek. We geven lunchlezingen bij verschillende studieverenigingen en zijn aanwezig op grote en kleinere bedrijvendagen. Daarnaast organiseren we door het studiejaar heen inhousedagen.

Stagevoorwaarden

Meer informatie?