Jong TNO

Kom jij werken bij TNO? En ben je 36 jaar of jonger? Word dan lid van Jong TNO. Jong TNO geeft je de mogelijkheid om een uitgebreid netwerk op te bouwen binnen en buiten TNO. Persoonlijke ontwikkeling, gezelligheid en kennisuitwisseling staan centraal bij de activiteiten die worden georganiseerd door Jong TNO en jongverenigingen van andere bedrijven.

Jong TNO is een zelfstandige vereniging voor TNO medewerkers die jonger zijn dan 36 jaar. We bieden je de mogelijkheid om in contact te komen met collega's van verschillende TNO locaties en hierdoor een uitgebreid netwerk op te bouwen.

Jong TNO organiseert gemiddeld twee activiteiten per maand. Hierbij staan persoonlijke ontwikkeling, gezelligheid en kennisuitwisseling centraal. Deze activiteiten bestaan onder andere uit excursies naar TNO locaties en andere bedrijven, studiereizen, workshops, sportieve activiteiten, een ski- en een survivalweekend, informatieve en informele borrels.

Contact met andere bedrijven

Je kunt ook deelnemen aan activiteiten georganiseerd door jongverenigingen van andere bedrijven, zoals Shell, Philips, Siemens, de ING Groep en het Ministerie van Economische Zaken. Deze verenigingen zijn net als Jong TNO lid van de overkoepelende organisatie voor jongverenigingen van bedrijven, ICA (Inter Company Association).

Ruim 45 jongverenigingen van diverse Nederlandse bedrijven en instellingen zijn hierbij aangesloten. Ze organiseren jaarlijks diverse activiteiten waardoor contacten ontstaan met jonge medewerkers van andere bedrijven.

Jong TNO Internationaal

Jong TNO is medeoprichter van de vereniging YEAR (Young European Associated Researchers). YEAR is een netwerk van jonge onderzoekers van Europese onderzoeksinstituten. Het is opgericht om expertise en ideeën uit te wisselen tussen de Europese bedrijven, middels congressen, workshops en exchange programs.