Jong TNO

Bij Jong TNO combineren we gezelligheid met inhoud. Zo organiseren we tal van activiteiten waar persoonlijke ontwikkeling, verbinding, en gezelligheid centraal staan. Hierbij kan je denken aan (informatieve) borrels, excursies naar bedrijven, en het volgen van workshops – maar ook kan je mee op studiereis, wintersportvakantie, of survivalweekend. Kom jij werken bij TNO en ben je jonger dan 36 jaar? Dan ben je van harte welkom om lid te worden van Jong TNO.

Word nu lid van Jong TNO!

Jong TNO is een zelfstandige vereniging voor TNO medewerkers die jonger zijn dan 36 jaar, met een gekozen eigen bestuur en een eigen budget. Vanuit dit budget financieren we alle activiteiten – die geïnitieerd worden vanuit de leden en vanuit het bestuur - wat betekent dat deelname voor de leden bijna altijd gratis is.

Een groot voordeel van Jong TNO is dat je collega’s van verschillende afdelingen en locaties leert kennen, wat je perspectief verbreed en je de kans geeft om een uitgebreid netwerk op te bouwen. Bovendien is het natuurlijk fijn om samen stoom af te blazen en tegelijkertijd te ontdekken hoe leuk de persoonlijke kant van die ene professionele collega eigenlijk is.

Bovendien zijn we lid van een overkoepelende organisatie van jongverenigingen van bedrijven (ICA - Inter Company Association), waardoor je ook kunt deelnemen aan activiteiten die georganiseerd worden bij andere organisaties, zoals Phillips, Siemens, de ING Groep of het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Zo heeft jong TNO recentelijk concerten en open dagen van bedrijven bezocht, en meegedaan aan galerie tours en leadership workshops.

Jong TNO Internationaal

Jong TNO is medeoprichter van de vereniging Young European Associated Researchers (YEAR). Dit is een netwerk van jonge onderzoekers van Europese onderzoeksinstituten, dat als doel heeft om kennis en expertise uit te wisselen tussen Europese bedrijven. Dat doen ze middels congressen, workshops en exchange programs – en ook daar ben jij als jong-TNO’er van harte welkom.