Direct naar de inhoud

Webinars 'Get to Know TNO'

Nadat iedereen in 2020 vanuit huis ging werken en studeren, hebben we ook ons (voorheen) in-house event 'Get to Know TNO' in een online event gegoten. Tijdens de 'Get to Know TNO' webinars laten we je zien hoe het is om bij TNO te werken, wat voor soort mensen er bij ons werken, waaraan zij werken en heb je volop gelegenheid om vragen te stellen aan recruiters, trainees and onderzoekers. Allemaal zonder reistijd en vanuit je gemakkelijke stoel!

De ‘Get to Know TNO’ webinars duren een kleine twee uur en na afloop weet je of TNO een interessante werkgever voor jouw eerste baan zou kunnen zijn of voor jouw stage, afstudeeropdracht of traineeship.

Alle webinars hebben een thema dat toegelicht wordt op de respectievelijke pagina’s over het webinar. Daar kun je je ook inschrijven (zodra die inschrijving geopend is) of een webinar terugkijken dat je gemist hebt.

De webinars worden in het Engels gegeven.

Voor wie zijn de 'Get to Know TNO' webinars?

BSc, MSc en/of PhD studenten die aan het kijken zijn naar hun volgende studiefase en zich afvragen welke onderwerpen ook terugkomen bij onze innovaties of die al interesse hebben in onze vacatures, stages, afstudeeropdrachten of ons traineeship.

Ontdek wat TNO te bieden heeft en reserveer jouw webinarplek!

Algemeen

'Get to Know TNO' webinar: Energie & Duurzaamheid

Wij denken dat een duurzame toekomst de enige toekomst is, maar de energie transitie gaat niet vanzelf. Een klimaat-neutraal Nederland vereist technische, sociale en beleidsinnovaties. Dat is waar we... Lees verder
Algemeen

'Get to Know TNO' webinar: Mobiliteit en Luchtkwaliteit

In 2050 zal er veel veranderd zijn op het gebied van mobiliteit. Werken we allemaal op afstand? En hoe komen we eigenlijk op kantoor? Via zelfrijdende auto's of elektrische fietsen? Wat voor transport... Lees verder
Algemeen

‘Get to Know TNO’ webinar: Gezondheid

Bij TNO innoveren we voor een veiliger, duurzamer en niet te vergeten, een gezonder leven. De corona pandemie heeft voor iedereen grote veranderingen gebracht. We zijn ons meer dan ooit bewust van onze... Lees verder
Studenten en starters
Contact

TNO Job alert

Volg TNO op social media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.