Direct naar de inhoud

De vele mogelijkheden bij TNO met Artificial Intelligence

TNO vormt een unieke brug tussen de academische wereld en het bedrijfsleven. Onderwerpen waarmee je tijdens je studie Artificial Intelligence in aanraking kwam, zoals genetische algoritmen en intelligent agents, realiseer je hier daadwerkelijk. Bij TNO houden we ons met vrijwel alle deelgebieden van AI bezig (zoals multi-agent systemen, swarm intelligence, machine learning, mens-machine-interactie, etc.). Je hebt dus volop mogelijkheden om je in je specialisatie door te ontwikkelen.

 

Door de diversiteit aan onderwerpen en kennis kun je ook werken aan verbreding en verdieping van je kennis en skills. Je koppelt bij TNO meerdere deelgebieden van AI aan elkaar. Zo werken onze AI-ers aan projecten waarbij de verschillende aspecten van AI, zoals multi-agent technologie, mens-machine-interactie, optimalisatie met slimme heuristieken en automatisch redeneren samen komen. Voorbeelden van onderwerpen zijn het verlagen van het aantal inbraken met big data, het voorspellen van overlast in woonwijken, een multi-agent systeem dat vragers en aanbieders van warmte dynamisch en optimaal aan elkaar koppelt, ondersteuning bij zelfzorg, toegankelijkheid van ICT voor analfabeten en het modelleren van reizigersgedrag.

Bij TNO werk je als starter direct volop mee in het oplossen van maatschappelijke problemen. Je werkt met toegepaste AI in een open en veranderlijke wereld met alle uitdagingen die daarbij komen kijken. En dat doe je samen met experts uit andere vakgebieden, zoals met economen, criminologen of zelfs opvoedkundigen.

Get to know TNO!
Expertise

Expertisegroep Data Science

De afdeling Data Science van TNO bezit expertise over het delen en analyseren van gestructureerde en ongestructureerde data.  Daarbij richten we ons op data-analyse met behulp van machine learning, en... Lees verder

TNO en jouw studie
Contact

TNO Job alert

Volg TNO op social media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.