Direct naar de inhoud

Wat kun je met je studie Informatica bij TNO?

Ben je (bijna) afgestudeerd in Informatica? En zoek je uitdagend werk waar je jouw kennis kan inzetten op het grensvlak van de academische wereld en het bedrijfsleven? Dan is TNO dé werkgever voor jou. Onze informatici werken samen met experts uit andere vakgebieden aan toekomstgerichte projecten, zoals smart cities, smart grids en internet of things.

Het kennisniveau in het ICT-cluster van TNO ligt hoog en is bovendien breed. Van cyber security, distributed computing, cloud computing en interactieve visualisaties is veel kennis aanwezig. Als starter heb je alle vrijheid om je eigen richting en interesse te kiezen en om van je collega’s te leren. TNO werkt met state of the art technologieën en is een projectmatige organisatie. Als informaticus werk je aan meerdere projecten. Daardoor kun je op verschillende vlakken je kennis verder ontwikkelen. De projecten zijn zeer gevarieerd en hebben doorgaans een hoog maatschappelijk belang. Voorbeelden hiervan zijn aardbevingsbestendig bouwen, monitoring van ondergrondse leidingen, Darkweb en Making Sense of Big Data.

Bij TNO werk je op het grensvlak tussen de academische wereld en het bedrijfsleven. Je werkt aan projecten waarbij wetenschappelijke kennis direct wordt omgezet in toepassingen binnen bedrijfsleven, overheid en andere instanties. Hiermee draag je bij aan innovatie en ontwikkeling van Nederland. Je wordt uitgedaagd om met vernieuwende oplossingen te komen en kennis op te doen in allerhande domeinen. Bij TNO heb je de vrijheid om projecten een richting te geven, je kunt zelf kiezen welke technieken je gaat uitproberen en toepassen. Je ontwikkelt je kennis en expertise daardoor voortdurend en hebt de regie van je carrière volledig in eigen hand.

Get to know TNO!
TNO en jouw studie
Contact

TNO Job alert

Volg TNO op social media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.