Annemieke van de Runstraat

Annemieke van de Runstraat

Functie:
Project Lead
Annemieke van de Runstraat

Steunend op haar achtergrond in chemische engineering heeft Annemieke meer dan 20 jaar ervaring opgebouwd in het coördineren en opzetten van experimentele verificatieprogramma's en het uitvoeren van onderzoek in een breed scala van complexe omgevingen. Door haar brede vakkennis, gecombineerd met haar innerlijke gedrevenheid en organisatorische en sociale vaardigheden, is Annemieke vaak de spin in het web van technologische ontwikkelingen.

Annemieke stuurt diverse projecten aan binnen het cluster Circular Plastics en geeft leiding aan het TNO Möbius team in Delft dat de dissolutie technologie ontwikkelt. Deze technologie maakt gebruik van een fysieke recyclingtechniek onder oververhitte omstandigheden om polymeren selectief op te lossen.

Voordat ze aan haar carrière begon, volgde Annemieke hoger onderwijs aan de Universiteit Twente waar ze afstudeerde met een MSc in chemische technologie. Ze vervolgde haar opleiding aan de Technische Universiteit Eindhoven om uiteindelijk haar doctoraat te behalen, ook in de chemische technologie.

Delft - Leeghwaterstraat

Leeghwaterstraat 44
2628 CA Delft

Postadres

Postbus 6012
2600 JA Delft