Ewa Kadziolka

Functie:
Business Developer, Space & Scientific Instrumentation

Bij mij kun je terecht als je wilt samenwerken met TNO om nieuwe mogelijkheden te ontdekken op het gebied van satellietcommunicatie (SatCom) in het optische en radiofrequente (RF) domein. Ik werk samen met industriële partners aan innovatieve satellietcommunicatieoplossingen en de technologieën van morgen.

Mijn werk richt zich met name op optische satellietcommunicatie, radar/RF-technologie voor satellietcommunicatie, deep-space-communicatie, Quantum Key Distribution (QKD) en 5G/6G-technologie voor satellietcommunicatie.

Ik houd me vooral bezig met nieuwe mogelijkheden voor onderzoek naar sleuteltechnologieën om de volgende generatie geavanceerde systemen voor satellietcommunicatie verder te ontwikkelen. Ik breng de ruimtevaartsector (incl. universiteiten, start-ups, MKB en grote bedrijven) in contact met experts van TNO en help klanten om nieuwe marktkansen te ontwikkelen en deze om te zetten in levensvatbare businesscases.

Ik ondersteun diverse roadmaps voor satellietcommunicatie, waaronder Laser SatCom voor de grond, de lucht, de ruimte en de diepe ruimte; RF SatCom; QKD voor SatCom; FSO Terrestrial Communication (inclusief 5G en 6G); en PIC-technologieën.

Naast mijn Business Development-werk ben ik bestuurslid van SpaceNed Young Professionals, een organisatie die zich bezighoudt met het creëren van kansen en samenwerkingen voor jonge professionals bij de belangrijkste spelers in de Nederlandse ruimtevaartsector, en met het versterken van de Nederlandse marktpositie in de wereldwijde ruimtevaartindustrie.

Delft - Stieltjesweg

Stieltjesweg 1
2628 CK Delft

Postadres

Postbus 155
2600 AD Delft