Direct naar de inhoud

COMMUNICATIE

Als de onafhankelijke onderzoekers van Nederland is het onze missie om de juiste antwoorden te geven en de juiste vragen te stellen. We combineren disciplines om de meest complexe vragen aan te pakken. Altijd nadenken over wat werkt en beter kan. Via onze communicatiedoelstellingen en campagnes willen we dit bereiken.

In samenwerking met media, politiek, bedrijfsleven en diverse organisaties maken we impact zichtbaar en delen we kennis. TNO is het vliegwiel van innovatie. We brengen ideeën en idealen samen, delen de kennis, ondersteunen de overheid en geven professionals en onze partners de onafhankelijke kennis die ze nodig hebben om complexe maatschappelijke uitdagingen aan te pakken. Met elke innovatie dragen we bij aan een betere toekomst.

Communication

IMPACT: KIJK DOOR DE OGEN VAN TNO EN ZIE HET VOOR JE

IMPACT: LONGEN ADEMEN WEER LUCHT: LONGEN ADEMEN WEER LUCHT

LUNGS BREATHING AIR AGAIN

Kijk door de ogen van TNO en ontdek hoe wij bijdragen aan de kwaliteit van leven morgen. Dit doen we door de luchtkwaliteit te meten en verbeteren en te zorgen voor duurzame mobiliteit, door voertuigen schoon en efficiënt te maken.

Lees meer >

Volg TNO op social media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.