Direct naar de inhoud

SDG 16 | VREDE, RECHTVAARDIGHEID EN SOLIDE INSTELLINGEN

SDG 16 gaat over het bevorderen van vreedzame en inclusieve samenlevingen en het waarborgen van toegang tot gerechtigheid voor iedereen. Binnen onze expertisegroep Defensie, Veiligheid & Beveiliging zetten wij onze kennis en technologie in voor veiligheid en beveiliging in de samenleving. Door technologische en gedragsinnovaties te combineren, beschermen wij degenen die ons beschermen.

IMPACT: DNS NINJA EN TRUSTTESTER

DNS Ninja and TrustTester

Kennisontwikkeling en innovatie op het gebied van cybersecurity zijn hard nodig om cybercriminelen voor te blijven en nieuwe digitale dreigingen voor te blijven. DNS Ninja en TrustTester zijn twee voorbeelden van de vele technologieën die wij op dit gebied hebben ontwikkeld.

Lees meer over Sightlabs >

Lees meer over TrustTester Solutions >

IMPACT: Ondermijningslab

Ondermijningslab

Gedragswetenschap is een belangrijke troef om criminaliteit te bestrijden. Onze wetenschappers ondersteunen overheidsinstellingen om effectiever samen te werken bij het opsporen en aanpakken van criminaliteit.

Lees meer >

Volg TNO op social media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.