Direct naar de inhoud

SDG 7 | BETAALBARE EN SCHONE ENERGIE

SDG 7 gaat over het garanderen van toegang tot betaalbare, betrouwbare, duurzame en moderne energie voor iedereen. Onze unit Energietransitie werkt samen met kennisinstellingen, bedrijven en de overheid aan een CO2-vrij energiebeleid in Nederland. We zorgen voor innovaties vanuit technisch, maatschappelijk en beleidsmatig perspectief.

IMPACT: ENERGIEARMOEDE

Energiearmoede

Draagvlak en acceptatie van de samenleving zijn belangrijke elementen voor het slagen van de energietransitie. Wij hebben een whitepaper gemaakt over energiearmoede; hoe dit gemeten, gemonitord en bestreden kan worden vanuit beleidsperspectief.

Lees meer >

IMPACT: DE HALIADE-X, GROOTSTE WINDTURBINE TER WERELD

Wij zijn een internationaal gerespecteerde partij in de windenergie-industrie. Daarom zijn wij nauw betrokken geweest bij het testen van de GE Haliade-X, de grootste windturbine ter wereld. Een turbine van deze grootte, zou voldoende energie kunnen leveren voor meer dan 16.000 huishoudens.

Lees meer >

Frans van Gemerden

Contact

Volg TNO op social media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.