Direct naar de inhoud

Start bij TNO als trainee

Bij TNO innoveren we voor een gezonder, veiliger en duurzamer leven. En voor een sterke economie. Hoe wil jij bijdragen aan de wereld van morgen? Hoe groot kan jouw impact zijn? Kijk door de ogen van TNO zie het voor je.

De sollicitatieprocedure voor het Trainee Programma dat start in september 2022 gaat in de lente van 2022 van start. Schrijf je in voor onze vacature alert en abonneer je op nieuws over het Trainee Programma.

Van wie wil jij weten hoe het is om Trainee te zijn bij TNO? Start de video en kies het verhaal dat jou het meeste aanspreekt.

TNO Trainee Programma

Begin je carriere als 1 van de 7 TNO trainees en werk met ons aan een toekomst die duurzaam, veiliger en slimmer is. Waarin er alle ruimte en ondersteuning is voor jouw talent en ambitie. Je werkt samen met mensen die aan je gewaagd zijn: die jou inspireren én van jou willen leren. Onze state-of-the-art faciliteiten zijn er om jouw visie te verwezenlijken. Wat je bij TNO doet, doet ertoe: impact maakt het verschil. Want met elke innovatie draag jij bij aan het leven van morgen. Start als trainee bij TNO en zie het voor je!

het traineeship programma

Het programma start ieder jaar in februari en september en duurt in totaal twee jaar (3 x 8 maanden). Een traineepositie is gekoppeld aan een van TNO’s negen aandachtsgebieden en daarmee aan een onderzoeksgroep. Elke plek kent zijn eigen verantwoordelijkheden en uitdagingen. Je werkt tijdens het programma samen met lokale en internationale collega’s.

Tijdens het programma verricht je 3 opdrachten. Daarbij maak je kennis met verschillende vakgebieden binnen TNO en verschillende functies. Je kiest in samenwerking met de onderzoeksgroep jouw opdracht en voert daarnaast met de andere trainees ook een TNO-brede opdracht uit. Na het traineeprogramma ben je klaar voor de start van je loopbaan bij TNO.

wat wij bieden

  • De mogelijkheid om te werken met de allerbesten in hun vakgebied
  • Werken in een uitdagende en internationale omgeving
  • Veel gelegenheid voor jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling
  • Drie verschillende posities op verschillende vakgebieden en verschillende functies
  • Een fulltime functie met een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden

Persoonlijke en professionele ontwikkeling

Naast het delen en toepassen van kennis, is jouw eigen groei een belangrijk onderdeel van het traineeprogramma. Er is veel ruimte om de diepte in te gaan of juist de breedte, waarbij je begeleiding krijgt van onze manager trainees, de trainees die jou al zijn voorgegaan en natuurlijk jouw mentor vanuit de onderzoeksafdeling.

Wie ben jij?

  • Je hebt een WO bèta-opleiding (Master of PhD) en bent maximaal twee jaar geleden afgestudeerd.
  • Je bent leergierig en analytisch, maar er nog niet zeker van welke functie het best bij je past.
  • Je bent nieuwsgierig en stapt op mensen af om de informatie die je nodig hebt, te vinden.

Interesse?

De procedure voor het Trainee Programma is nu gesloten. In de lente van 2022 kun je je aanmelden voor het Trainee Programma dat start in september 2022.

Algemeen

Veelgestelde vragen over het TNO Trainee Programma

Heb je vragen over het TNO Trainee Programma? We hebben een selectie gemaakt van veelgestelde vragen (FAQ). Lees verder
Algemeen

Studenten en starters

Ben je (bijna) afgestudeerd of gepromoveerd? Bij TNO hebben we volop stages, traineeplekken en starterfuncties. En niet alleen voor bètastudenten! Bij TNO werken we aan een wereld die duurzamer, veiliger... Lees verder
Algemeen

TNO als werkgever

TNO biedt je de kans om grensverleggend werk te doen en klanten te helpen met innovatieve, praktische, slimme oplossingen. En dat alles met een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Lees verder
Algemeen

TNO en jouw studie

Als starter bij TNO kun je vele kanten uit. Je kunt jezelf zowel in de diepte als in de breedte ontwikkelen. Of je nu consultant wilt worden of toponderzoeker. Of je jezelf ziet als R&D-engineer of... Lees verder
blogoverviewpage

Traineeblog

Lees verder
Studenten en starters
Contact

Anne-Maartje den Uijl-Meijman

  • human resources
  • recruitment

TNO Job alert

Volg TNO op social media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.