Direct naar de inhoud

Selectieprocedure

Alles begint natuurlijk met je CV, zorg dat dit er goed uitziet en aansluit bij de functie waarop je solliciteert. En zorg voor een onderscheidende motivatiebrief, want jij bent niet de enige die een loopbaan bij TNO ambieert.

COVID-19 en solliciteren bij TNO

Het coronavirus (COVID-19) houdt de wereld in haar greep. Het is een situatie waar niemand eerder mee te maken heeft gehad. Ook voor TNO is het even schakelen. Ruim 3000 medewerkers werken thuis, waaronder de meeste recruiters.

De vacatures op onze vacaturepagina zijn echte, openstaande vacatures, ook in deze tijd.

Zo lang de RIVM richtlijnen omtrent het Corona virus van kracht zijn, vervangen we over het algemeen onze eerste gesprekken door videocalls. Je wordt hierover door de betreffende recruiter geïnformeerd.

En ook in deze tijd starten er dus nieuwe collega’s. Met behulp van de TNO onboarding app, een TNO laptop en goede VPN verbinding, zorgen we ervoor dat je online ingewerkt kunt worden en proberen we jouw start zo makkelijk mogelijk te maken.

Juist nu is onze slogan, Innovation for life, meer dan ooit van toepassing. Kijk hoe wij bijdragen aan het bestrijden van de crisis en volg onze berichten op de socials via #brains4corona. 

Selectieprocedure

Na een positieve selectie volgt een uitnodiging voor een eerste gesprek met de Recruiter. En daarna volgt een tweederondegesprek met medewerkers uit de lijn en mogelijk aangevuld met een presentatieopdracht. 

De derde ronde bestaat voor starters uit een assessment. Voor professionals bestaat er soms naast de derde selectieronde, een gesprek met onder andere de director of research, ook nog een vierde selectieronde, een gesprek met de managing director.

Je ontvangt uiterlijk binnen 3 werkdagen na een gesprek een (telefonische) terugkoppeling en informatie over het eventuele vervolg van het selectieproces.

TNO als werkgever
Contact

Michaël Declercq

  • human resources
  • recruitment
  • vacatures
  • werken bij

TNO Job alert

Volg TNO op social media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.