Circulaire economie

Dit is onze tijd om de economie circulair te maken. Om het gebruik van materialen terug te brengen, maar ook om materialen te recycleren, te hergebruiken en te herontwerpen. Dit is jouw kans om een stempel te drukken op onze tijd. Ontdek wat we bij TNO doen om de economie duurzaam te maken, of bekijk direct welke vacatures we hebben.

Bij TNO focussen we ons daarom op het circulair maken van de bouw, de infrastructuur, en de maakindustrie. Dat doen we door de impact van circulaire en duurzame technologieën te kwantificeren en te modelleren. Vervolgens vormen deze inzichten de basis voor innovaties, maar ook voor adviezen aan overheden en bedrijven.

Job alert

Staat jouw droomfunctie hier niet bij? Ga in gesprek met onze recruiter of maak een job alert aan om automatisch per e-mail op de hoogte te blijven van nieuwe vacatures die passen bij jouw zoekcriteria.

Vragen?

Meer weten over vacatures in het vakgebied 'circulaire economie'? Ga in gesprek met onze recruiter Brahim Dagdaoui om samen te kijken naar een passende functie voor jou.