Direct naar de inhoud

Kijk door de ogen van TNO en zie het voor je

Bij TNO innoveren we voor een gezonder, duurzamer en niet te vergeten, een veiliger leven. We willen ons beschermd en veilig voelen in onze omgeving; thuis, onderweg, op het werk, maar ook verder weg, over de landgrenzen heen. We zijn ons bewust dat veiligheid kwetsbaar is.

Kijk door de ogen van TNO en ontdek hoe wij ons met onze veiligheidsexperts, onderzoekers en samenwerkende partners technologische en sociale innovaties inzetten voor een veilige maatschappij. Hoe wij bijvoorbeeld onzichtbaarheid gebruiken voor bescherming. Hoe wij menselijk materieel ontwikkelen voor plekken waar niemand kan komen. En hoe wij door voorbereiding en training controle krijgen en houden op het onbekende. Zo dragen wij bij aan het leven van morgen.

Wie zijn wij?

Wij zijn TNO, de onafhankelijke onderzoekers van Nederland. Het is onze taak om de juiste antwoorden te geven én om de juiste vragen te stellen. Door disciplines te combineren kunnen we de meest complexe vragen aan. Wij denken door... Over wat werkt en over wat wenselijk is. Over wat beter moet. Want alles verandert. Maar wanneer is verandering een verbetering? Als je door onze ogen kijkt zie je een toekomst waarin we de nieuwste technologie inzetten voor onze veiligheid. Onze innovaties raken jou en de wereld om je heen.

Blijf op de hoogte van onze innovaties

Meld je aan voor de TNO Update

Volg TNO op social media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.