De ambitie van Technology Transfer Programma van TNO is om meer innovaties sneller op de markt te brengen. Gemiddeld nemen 20 teams deel aan het twee fasen-programma om de technologie en de markt te valideren.

Technology transfer programma

Het Technology Transfer Programma richt zich op de pre-seed fase waarin een interne technologie wordt voorbereid op het creëren van een nieuwe onderneming of een licentieovereenkomst naar een bestaand bedrijf.

De pre-seed fase omvat voorbereidende activiteiten zoals het doen van marktonderzoek, het opstellen van een businessplan en het maken van afspraken tussen de toekomstige spin-off, TNO en andere belanghebbenden. Het Technology Transfer Office begeleidt deze spin-offs langs de route om een succesvolle marktintroductie te garanderen.

Voor Venture capitalists en strategische investeerders

Na het succesvol afronden van het Technology Transfer Programma hebben TNO spin-offs een gevalideerde waardepropositie en een businessplan. Dit omvat een toegewijd team en de nieuwste technologie die met IP-rechten wordt beschermd.

TNO spin-offs zijn vaak op zoek naar externe investeerders en strategische partners die kunnen helpen bij het bouwen van de nieuwe onderneming en het lanceren van de eerste producten. Het Technology Transfer Programma maakt de bewezen en beschermde technologie van TNO toegankelijk voor investeerders.

TNO als strategische partner kan een continue en betrouwbare dealstroom bieden met voorstellen voor uw pijplijn. Daarom kunt u als investeerder of strategische partner concurrentievoordeel behalen in een steeds veranderende markt.

Vragen?

Heb je vragen over het Tech Transfer programma of wil je investeren in één van onze Tech Transfer projecten  neem dan contact met ons op. Wij helpen graag!


Hans Boumans, Director Technology Transfer
M 06-1066 2944Stefan van der Ploeg, Tech Transfer Officer
M 06-1544 7278Rolph Segers, Tech Transfer Officer
M 06 1137 2982Eddy ZwierTech Transfer Officer
M 06-4684 7309