Peter Werkhoven treedt terug als lid van de Raad van Bestuur

Thema:
Digitale samenleving
Duurzame samenleving
Gezonde samenleving
Veilige samenleving
19 december 2022

Prof. Dr. Peter Werkhoven treedt op 1 januari 2023 terug als lid van de Raad van Bestuur. Hij doet dit uit eigen beweging en om persoonlijke redenen. Peter blijft een aantal dagen per week aan als ‘Scientific Advisor to the Board’. Daarnaast was en blijft hij een dag in de week hoogleraar aan de Universiteit Utrecht.

Peter Werkhoven begon 28 jaar geleden als jonge onderzoeker bij TNO en was de laatste vier jaar Chief Scientific Officer en lid van de TNO Raad van Bestuur. Peter Werkhoven: “Ik kan TNO nog niet helemaal missen. Ik ben blij dat ik in mijn nieuwe rol als ‘Scientific Advisor to the Board’ voor TNO van betekenis kan blijven, met meer ruimte voor mijn hoogleraarschap en andere grote passies.”

Peter Werkhoven

"Ik ben blij dat ik in mijn nieuwe rol als ‘Scientific Advisor to the Board’ voor TNO van betekenis kan blijven, met meer ruimte voor mijn hoogleraarschap en andere grote passies."

Peter Werkhoven

TNO

Gijs de Vries, voorzitter van de TNO Raad van Toezicht: “Peter is zowel binnen als buiten de RvB van onschatbare waarde geweest voor TNO en de RvT is dan ook verheugd dat hij een deel van zijn werkzaamheden bij TNO voort zal zetten in de rol van ‘Scientific Advisor to the Board’, direct verbonden aan de CEO.

TNO Raad van Bestuur