Wil jij, binnen een innovatief ecosysteem:

  • ...als beleidsmedewerker binnen het publieke domein in verbinding staan met de markt waarbij maatregelen en beleid zó worden ingestoken dat er een gunstig en maatschappelijk effect optreedt?
  • ..als innovatiemanager bij een commercieel bedrijf de juiste innovaties volgen en implementeren om concurrerend te blijven in de markt?
  • ..als consultant of adviseur samenwerking aanjagen zodat innovatie kan plaatsvinden en er een verandering optreedt?
  • ..als Programmamanager in een Regionaal Ontwikkelingsmaatschappij de samenwerking aanjagen zodat bedrijven betrokken zijn en de economische positie van de regio versterkt wordt?

De oplossing

Door middel van de Orchestrating Innovation-aanpak lever je een essentiële bijdrage aan het realiseren van maatschappelijke en economische impact en het laten slagen van innovaties binnen complexe transitie- en innovatieprogramma’s.

Wat doe je met Orchestrating Innovation?

Laat jouw innovaties slagen met de Orchestrating Innovation-aanpak

Met behulp van deze aanpak creëer je een werkend ecosysteem (binnen bijv. een transitie- en/of innovatieprogramma) waarbij alle benodigde partijen participeren in het ontwikkelen en implementeren van één of meerdere innovaties ten behoeve van een maatschappelijk doel.

Hoe?

Als Innovation Orchestrator regisseer je, als centrale en onafhankelijke partij, op een unieke manier de samenwerking met alle relevante stakeholders binnen het ecosysteem en stemt daarbij alle individuele én gemeenschappelijke belangen en doelen op elkaar af zodat het gewenste resultaat wordt behaald.

Aanbod

TNO biedt twee trajecten om je te helpen met initiatieven die tot doel hebben om met innovatie en nieuwe technologieën systemische veranderingen te ontwikkelen en in de praktijk te brengen:

 

Ons werk

Met Orchestrating Innovation laat je innovaties slagen

Verduurzaming, digitalisering, technologische ontwikkeling, toekomstbestendige steden en mobiliteit. Over deze trends lezen we dagelijks in de krant. En terecht, want ze zijn van enorme invloed op onze... Lees verder
Ons werk

Leerprogramma: Orchestrating Innovation in publiek-private ecosystemen

De wereld verandert. En geen enkele organisatie bepaalt zelfstandig waar het heen gaat. Om maatschappelijke en economische doelen te behalen en innovaties te laten slagen is samenwerking tussen alle verschillende... Lees verder