Marc Zegveld start als nieuwe directeur voor de unit ICT, Strategy & Policy (ISP)

Thema:
Digitale samenleving
20 maart 2023

Op 1 april 2023 start Dr. Marc Zegveld. als nieuwe Managing Director voor de unit ICT, Strategy & Policy (ISP). Hij wordt daarmee verantwoordelijk voor de unit die zich richt op digitale technologieën en transitiemethodieken voor de maatschappelijke uitdagingen en voor economische groei.

Marc Zegveld

Marcs brede ervaring

Marc Zegveld heeft een brede ervaring. Als managing partner bij adviesbureau TVA Developments adviseerde hij Nederlandse ondernemingen over strategie en beleid.

Na zijn promotie in ondernemingsstrategie combineerde hij zijn werk bij TVA Developments met een aanstelling bij de Technische Universiteit Delft. Daar was hij als Associate Professor verantwoordelijk voor de sectie Technologie, Strategie en Ondernemerschap onderdeel van de faculteit Techniek, Bestuur en Management.

In 2008 is Marc overgestapt naar IBM waar hij onder meer verantwoordelijk was voor ICT en consulting diensten voor alle industriële cliënten in Europa. Hij heeft verschillende boeken en artikelen geschreven. In Het Financieele Dagblad verschenen van zijn hand zo'n 100 columns over strategie, innovatie, technologie en beleid.

Lees meer over de units aandachtgebieden

Strategische analyses en beleid

Hoe versnellen we de energietransitie, hoe moet de innovatieagenda eruit zien en welk type jachtvliegtuig heeft onze krijgsmacht nodig? Bij het oplossen van grote maatschappelijk vraagstukken zijn veel partijen betrokken.

Informatie en communicatie technologie

Informatie en communicatie technologie (ICT) biedt kansen voor het oplossen van maatschappelijke uitdagingen en zorgt voor innovatie en economische groei.

Laat je verder inspireren

114 resultaten, getoond 1 t/m 5

TNO onderzoekt 5G-technologie op de Noordzee

Informatietype:
Nieuws
19 juni 2024
TNO gaat samen met Rijkswaterstaat (RWS) onderzoek doen naar de toepassing van nieuwe 5G-technologie op de Noordzee. In dit project zal TNO specifiek onderzoek doen op basis van kennisvragen naar noodzakelijke innovaties van 5G-technologie op zee met de bijbehorende uitdagingen.

Urbanism Next Europe congres 2024

Informatietype:
Evenement
Startdatum:
-
Locatie:
Amsterdam

Vergaderen in virtuele omgeving zorgt voor meer betrokkenheid en hogere concentratie

Informatietype:
Nieuws
4 juni 2024

Welke rol gaan VR en immersieve technologieën spelen in de toekomst van werk?

Informatietype:
Insight
4 juni 2024

AI in opleiding: FATE ontwikkelt digitale doktersassistent

Informatietype:
Insight
21 mei 2024