Marc Zegveld start als nieuwe directeur voor de unit ICT, Strategy & Policy (ISP)

Thema:
Digitale samenleving
20 maart 2023

Op 1 april 2023 start Dr. Marc Zegveld. als nieuwe Managing Director voor de unit ICT, Strategy & Policy (ISP). Hij wordt daarmee verantwoordelijk voor de unit die zich richt op digitale technologieën en transitiemethodieken voor de maatschappelijke uitdagingen en voor economische groei.

Marc Zegveld

Marcs brede ervaring

Marc Zegveld heeft een brede ervaring. Als managing partner bij adviesbureau TVA Developments adviseerde hij Nederlandse ondernemingen over strategie en beleid.

Na zijn promotie in ondernemingsstrategie combineerde hij zijn werk bij TVA Developments met een aanstelling bij de Technische Universiteit Delft. Daar was hij als Associate Professor verantwoordelijk voor de sectie Technologie, Strategie en Ondernemerschap onderdeel van de faculteit Techniek, Bestuur en Management.

In 2008 is Marc overgestapt naar IBM waar hij onder meer verantwoordelijk was voor ICT en consulting diensten voor alle industriële cliënten in Europa. Hij heeft verschillende boeken en artikelen geschreven. In Het Financieele Dagblad verschenen van zijn hand zo'n 100 columns over strategie, innovatie, technologie en beleid.

Lees meer over de units aandachtgebieden

Strategische analyses en beleid

Hoe versnellen we de energietransitie, hoe moet de innovatieagenda eruit zien en welk type jachtvliegtuig heeft onze krijgsmacht nodig? Bij het oplossen van grote maatschappelijk vraagstukken zijn veel partijen betrokken.

Informatie en communicatie technologie

Informatie en communicatie technologie (ICT) biedt kansen voor het oplossen van maatschappelijke uitdagingen en zorgt voor innovatie en economische groei.

Laat je verder inspireren

99 resultaten, getoond 1 t/m 5

Quantum Application Lab ontvangt subsidie voor ontwikkeling quantum computing toepassingen

Informatietype:
Nieuws
24 november 2023
Het Quantum Application Lab (QAL), een publiek-private onderzoekssamenwerking, ontvangt de “Subsidie Economische Structuur en Arbeidsmarktversterking" (SESA) van de Gemeente Amsterdam.

GPT-NL versterkt Nederlandse autonomie, kennis en technologie in AI

Informatietype:
Artikel

R&D bepalend voor toekomst van Nederlandse maakindustrie

Informatietype:
Nieuws
25 oktober 2023

Succesvol demonstratiesysteem voor geautomatiseerde cybersecurity in de zorg

Informatietype:
Nieuws
20 oktober 2023

Toekomst cybersecurity: autonoom systeem van systemen

Informatietype:
Insight
12 oktober 2023