Marc Zegveld start als nieuwe directeur voor de unit ICT, Strategy & Policy (ISP)

Thema:
Digitale samenleving
20 maart 2023

Op 1 april 2023 start Dr. Marc Zegveld. als nieuwe Managing Director voor de unit ICT, Strategy & Policy (ISP). Hij wordt daarmee verantwoordelijk voor de unit die zich richt op digitale technologieën en transitiemethodieken voor de maatschappelijke uitdagingen en voor economische groei.

Marc Zegveld

Marcs brede ervaring

Marc Zegveld heeft een brede ervaring. Als managing partner bij adviesbureau TVA Developments adviseerde hij Nederlandse ondernemingen over strategie en beleid.

Na zijn promotie in ondernemingsstrategie combineerde hij zijn werk bij TVA Developments met een aanstelling bij de Technische Universiteit Delft. Daar was hij als Associate Professor verantwoordelijk voor de sectie Technologie, Strategie en Ondernemerschap onderdeel van de faculteit Techniek, Bestuur en Management.

In 2008 is Marc overgestapt naar IBM waar hij onder meer verantwoordelijk was voor ICT en consulting diensten voor alle industriële cliënten in Europa. Hij heeft verschillende boeken en artikelen geschreven. In Het Financieele Dagblad verschenen van zijn hand zo'n 100 columns over strategie, innovatie, technologie en beleid.

Lees meer over de units aandachtgebieden

Strategische analyses en beleid

Hoe versnellen we de energietransitie, hoe moet de innovatieagenda eruit zien en welk type jachtvliegtuig heeft onze krijgsmacht nodig? Bij het oplossen van grote maatschappelijk vraagstukken zijn veel partijen betrokken.

Informatie en communicatie technologie

Informatie en communicatie technologie (ICT) biedt kansen voor het oplossen van maatschappelijke uitdagingen en zorgt voor innovatie en economische groei.

Laat je verder inspireren

109 resultaten, getoond 1 t/m 5

Symposium Strategische Autonomie in een Open Economie

Informatietype:
Evenement
Op 6 juni duiken we de diepte in over het onderwerp waar we in 2024 niet omheen kunnen: Strategische Autonomie in een Open Economie.
Startdatum:
Locatie:
Postillion Convention Centre, Waldorpstraat 15, 2521 CA Den Haag

Data delen in de zorg

Informatietype:
Evenement
Startdatum:
Locatie:
Online, via Teams

TNO lanceert open source tool voor geautomatiseerde cybersecurity

Informatietype:
Nieuws
19 maart 2024

Data spaces software certificatie

Informatietype:
Nieuws
13 maart 2024

Bedrijven en kennisinstellingen slaan handen ineen voor ontwikkeling slimme landbouwrobots

Informatietype:
Nieuws
6 maart 2024