Direct naar de inhoud

Onze Impact

Impact betekent dat klanten en partners de door ons ontwikkelde kennis optimaal gebruiken en toepassen. We streven naar maximale impact, in het bijzonder bij het oplossen van grote maatschappelijke uitdagingen. De komende jaren vergroten we onze impact. Niet door alles zélf te willen, kunnen of weten, maar door samen met andere partijen integrale oplossingen te ontwikkelen.

LAAT U INSPIREREN DOOR ONS ONDERSTAANDE IMPACT MODEL:

Scroll en klik voor meer details.

HOE CREËREN WE IMPACT?

We richten ons op onderwerpen waar we écht het verschil kunnen maken. Waar we onderscheidend zijn. Onderwerpen van voldoende schaalgrootte, waar TNO een ‘right to play’ heeft door de aanwezige kennis en positie. Die multidisciplinair van aard zijn en een beroep doen op onze vaardigheden. Wát we doen, doen we goed, of we doen het niet.

We creëren impact op vele terreinen, maar onze bijdrage aan het oplossen van grote maatschappelijke vraagstukken is vaak moeilijk meetbaar. Dit komt omdat de grootschalige toepassing vaak jaren later volgt. Daarnaast is innovatie niet alleen een optelsom van onze (deel-) bijdragen, maar ook van andere partijen.

POSITIEVE IMPACT EN DUURZAME ONTWIKKELING

Maatschappelijke uitdagingen worden steeds meer benaderd vanuit de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties. Daarom hebben wij ook onze bijdragen aan SDG’s inzichtelijk gemaakt. Zo verbinden we ons aan de wereldwijde agenda voor duurzame ontwikkeling en positieve impact op de maatschappij. In ons model zijn de meest relevante SDG’s voor heel TNO uitgelicht.

Ben je benieuwd naar voorbeelden van onze maatschappelijke bijdrage? Bekijk de uitgelichte SDG’s en ontdek hoe wij bijdragen aan positieve impact én duurzame ontwikkeling.

TNO geaccepteerd als ondertekenaar van het Global Compact van de Verenigde Naties

We zijn verheugd te kunnen meedelen dat TNO is geaccepteerd als ondertekenaar van het United Nations Global Compact. We heten TNO van harte welkom in een wereldwijd netwerk van meer dan 9.500 bedrijven en 3.000 niet-zakelijke deelnemers die zich inzetten voor het bouwen aan een duurzame toekomst.

TNO - Innovation for life
Contact

Volg TNO op social media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.