Event

Congres Bouwlogistiek – Zicht op de stad

Van der Valk Hotel Tilburg • 11 feb 2020

De druk op slimme bouwlogistiek stijgt door uitdagingen zoals de bereikbaarheid en leefbaarheid in binnenstedelijke gebieden. Het moet schoner, minder voertuigbewegingen en met minder hinder.


Hoe organiseren we vanaf 2025 zero-emissie bouwtransport in binnensteden? Hoe zetten we data (waaronder BIM) in om de logistiek efficiënt in te richten? In hoeverre wordt er al gekeken naar retourstromen en alternatieve modaliteiten, zoals vervoer over water? En in welke mate kunnen aanbestedingen en gemeenten een rol spelen bij het organiseren van slimme bouwlogistiek? Wat kan er nu al, wat hebben we nodig en wat mag het kosten? Hierover willen we het graag met jou hebben tijdens het congres Bouwlogistiek – Zicht op de stad.

Beoogde doelgroep voor het congres zijn bouwbedrijven, opdrachtgevers, omgevingsmanagers, leveranciers, bouwmaterialengroothandels, logistiek dienstverleners, transportbedrijven, beleidsmakers en gemeenten. Het congres is zowel interessant voor partijen in de woning- en utiliteitsbouw als de grond-, weg- en waterbouw.

Na aanmelding is het congres gratis te bezoeken. De inschrijving opent spoedig.

Voor vragen kun je contact opnemen met Jessica van Rijn

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.