Event

Congres Bouwlogistiek – Zicht op de stad

Van der Valk Hotel Tilburg • 11 feb 2020

De druk op slimme bouwlogistiek stijgt door uitdagingen zoals de bereikbaarheid en leefbaarheid in binnenstedelijke gebieden. Het moet schoner, minder voertuigbewegingen en met minder hinder.


Hoe organiseren we vanaf 2025 zero-emissie bouwtransport in binnensteden? Hoe zetten we data (waaronder BIM) in om de logistiek efficiënt in te richten? In hoeverre wordt er al gekeken naar retourstromen en alternatieve modaliteiten, zoals vervoer over water? En in welke mate kunnen aanbestedingen en gemeenten een rol spelen bij het organiseren van slimme bouwlogistiek? Wat kan er nu al, wat hebben we nodig en wat mag het kosten? Hierover willen we het graag met jou hebben tijdens het congres Bouwlogistiek – Zicht op de stad.

Beoogde doelgroep voor het congres zijn bouwbedrijven, opdrachtgevers, omgevingsmanagers, leveranciers, bouwmaterialengroothandels, logistiek dienstverleners, transportbedrijven, beleidsmakers en gemeenten. Het congres is zowel interessant voor partijen in de woning- en utiliteitsbouw als de grond-, weg- en waterbouw. De toegang voor het congres is gratis.

Programma:
Inloop om 12:30 uur
Plenair programma
Carrousel
Workshop ronde 1
Workshop ronde 2
Borrel

Meer achtergrondinformatie en het volledige programma:
https://www.bouwendnederland.nl/actueel/nieuws/9961/steden-schreeuwen-om-innovatieve-bouwlogistiek

Schrijf je nu al in via onderstaande link:
https://extranet.bouwendnederland.nl/Bijeenkomsten/aanmelden.aspx?Meeting=9e971ff7-39cb-4e69-8f60-155ec61750c0

Bij het invullen van de velden wordt gevraagd naar het relatienummer en het IBAN nr, dit veld kan worden overgeslagen omdat de toegang voor het congres gratis is.

Hoe gaat het aanmelden?
1. Vul je e-mailadres in.
2. Vervolgens ontvang je een e-mail met een link om de aanmelding te voltooien (helaas komt het weleens voor dat dit bericht in de spam terecht komt).
3. Ontvangst algemene bevestiging deelname; helaas is het met ons systeem niet mogelijk de gekozen workshops aan de deelnemer te bevestigen.
Agenda
Contact

Jessica van Rijn MSc

  • Sustainable Transport en Logistics
  • slimme logistiek
  • duurzame logistiek

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.