Event

Roadshow Connected & Automated Transport: Laat u in 30 minuten informeren over Living Lab CATALYST

Diverse locaties • 22 jan 2019 - 24 jan 2019

Wij nodigen u uit om aan te sluiten bij de ontwikkelingen van Living Lab CATALYST en ontmoeten u daarom graag tijdens onze roadshow op 22, 23 en 24 januari a.s. in Vlissingen, Rotterdam en Venlo. In 30 minuten praten wij u bij over Connected & Automated Transport en Living Lab CATALYST.

Roadshow 22, 23 en 24 januari aanstaande

Alles over Connected & Automated Transport en Living Lab CATALYST

Aanmelden

Op dit moment gebeurt er veel op het gebied van Connected & Automated Tansport (CAT). Kijk naar de vele innovaties die in ontwikkeling zijn, zoals truck platooning, duo-trailer combinaties, intelligente verkeerslichten, slimme robottrucks zonder cabine, real-time data delen in de supply chain en wie weet wat nog meer gaat komen. Omdat transport binnen afzienbare tijd veiliger, duurzamer en efficiënter moet worden gaan deze innovaties daar een rol in spelen en kunnen dit versnellen.

Living Lab CATALYST

Om deze innovaties in de praktijk uit te testen en uit te rollen wordt in Nederland een Living Lab opgezet, onder de werknaam CATALYST, waarin praktijkonderzoek in gezamenlijkheid wordt uitgevoerd. Het Living Lab CATALYST wordt gevormd door een grote community bestaande uit bedrijfsleven (transporteurs, verladers, vrachtwagenfabrikanten, leveranciers, digitale dienstverleners, brancheorganisaties), overheden (ministeries, provincies, gemeentes) en onderzoekspartijen (kennisinstituten, universiteiten, HBOs, MBOs).

Roadshow

Ook uw bedrijf is van harte welkom om deel te nemen in het Living Lab CATALYST. Heeft u belangstelling voor, belang bij, of ideeën over Connected and Automated Transport innovaties dan willen wij u graag uitnodigen voor onze roadshow. Wij komen naar u toe. Met onze roadshow trekken wij 22, 23 en 24 januari door het land en kunt u binnenlopen in ons mobiele informatiecentrum, de Glazen Container.

Onder het genot van een hapje en een drankje praten wij u in 30 minuten bij over de laatste ontwikkelingen in Connected & Automated Transport én enthousiasmeren u voor het Living Lab CATALYST.

Onze glazen container staat op de volgende plaatsen:

 • Dinsdag 22 januari:
  12.00 - 14.00 uur Lunch Vlissingen (exacte locatie volgt)
 • Woensdag 23 januari:
  08.00 - 10.00 uur Ontbijt Maasvlakteplaza Rotterdam
  13.00 - 15.00 uur Lunch Parkeerterrein Botlek Rotterdam, Rotterdam
 • Donderdag 24 januari:
  N.B. In verband met sneeuwval is de locatie veranderd: Olivier van Noordweg 7,  Maasbree, bij EWALS? Bordjes volgen Super Eco Combi, zaal links boven
  12.00 - 14.00 uur Lunch Trafficport, Venlo
  14.30 - 16.30 uur Borrel bij Trafficport, Venlo

Aanmelden

Graag zien we u op één van de locaties. U kunt u aanmelden via het inschrijfformulier of gewoon binnenlopen op de genoemde tijden.

Wat is het Living Lab CATALYST

Het Living Lab CATALYST is een zogenaamd Lighthouse project in samenwerking met het Talking Logistics initiatief Connected Transport Corridors, mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van IenW, TKI Dinalog en NWO.

Kennis

Smart mobility and logistics

TNO ontwikkelt kennis en methodieken voor intelligente en duurzame logistieke stromen. Wij werken aan de strategie voor de mainportregio van de toekomst als knooppunt in wereldwijde goederenketens, aan... Lees verder
Expertise

Sustainable transport en logistics

Op de afdeling Sustainable Transport & Logistics helpen wij het vervoer van goederen en personen efficiënter en duurzamer te maken. In de sector logistiek helpen we innovaties te versnellen door praktijkproeven... Lees verder
Agenda
Contact

VOLG TNO OP SOCIAL MEDIA

blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.