Holst Centre

Holst Centre is een onafhankelijke open-innovatie R&D centrum dat generieke technologieën ontwikkelt voor draadloze autonome Sensor Technologieën en flexibele elektronica. Een belangrijk kenmerk van Holst Centre is zijn partnership-model met het bedrijfsleven en de academische wereld, gebaseerd op gezamenlijke stappenplannen en programma's.

Het is dit soort van kruisbestuiving die Holst Centre in staat stelt om haar wetenschappelijke strategie af te stemmen op behoeften van de industrie.Holst Centre werd in 2005 opgericht door IMEC (Vlaanderen, België) en TNO (Nederland) met de steun van het Nederlandse Ministerie van Economische Zaken en de regering van Vlaanderen. Het is vernoemd naar Gilles Holst, een Nederlandse pionier op het gebied onderzoek en ontwikkeling en eerste directeur van Philips Research.

Gevestigd op High Tech Campus Eindhoven, profiteert Holst Centre van de state-of-the-art faciliteiten op het terrein. Holst Centre heeft meer dan 160 medewerkers van 28 nationaliteiten en meer dan 30 industriële partners.

Ons werk

IMOLA

Intelligent light Management for OLED on foil Applications. IMOLA's application demonstrators in the areas of car and wall lighting will make the public aware of and accept environmental-friendly OLED... Lees verder
Ons werk

PLACE-it

Platform for Large Area Conformable Electronics by Integration. Lees verder
Ons werk

X10D

Efficient, stable, low-cost tandem organic devices Lees verder
Nieuws

TNO'er wint Fellow of The Electrochemical Society award

22 september 2014
Prof. Dr. Fred Roozeboom is door de Electrochemical Society benoemd tot 'Fellow of the Electrochemical Society' vanwege zijn wetenschappelijke bijdragen aan de 'Solid-State Science & Technology' en... Lees verder

Zie voor meer informatie

de Engelstalige site van Holst Centre

Bezoeken...
Expertisegroepen

Wij gebruiken anonieme cookies om het gebruik van onze site te verbeteren.