Direct naar de inhoud

Werken bij Defensie & Veiligheid van TNO

We bieden prachtige uitdagingen binnen ons Defensie & Veiligheidsdomein én we breiden uit! Spreekt het je aan om een bijdrage te leveren aan de fysieke en digitale veiligheid binnen Nederland maar ook daarbuiten? Wil je deel uitmaken van een team waarmee je kennis en technologie voor defensie, politie, brandweer of het bedrijfsleven ontwikkelt? Met innovaties die daaruit voortvloeien bied jij straks wellicht support aan de mensen die zich dagelijks inzetten voor onze veiligheid. Bekijk onze vacatures en solliciteer.

TNO Inhousedag Defence, Safety & Security

Ben jij een BSc-, MSc- en/of PhD-student en heb je affiniteit met Defensie en Veiligheid? Ben je op zoek naar een nieuwe baan of eerste baan en vraag jij je af welke onderwerpen wij binnen de unit Defence, Safety & Security met onze innovaties aanpakken? Maak op 30 juni kennis met toekomstige collega's en ervaar hoe het zou kunnen zijn om bij TNO te werken!

De TNO Inhousedag unit Defence, Safety & Security bestaat uit presentaties, interactieve activiteiten en speeddate sessies met wellicht jouw toekomstige werkgever! Grijp deze kans om binnen 24 uur een contractaanbod te ontvangen en ons team van Professionals te versterken. Schrijf je snel in voor deze dag! Let wel, het aantal plekken is beperkt.

Kom naar de TNO Inhousedag Defence, Safety & Securitydag

Schrijf je in en maak 30 juni kennis met toekomstige collega's

Schrijf je in

Werken bij TNO Defensie

We zijn hard op zoek naar recent afgestudeerde technische WO-studenten, PhD-ers/kandidaten met een aantal jaren werkervaring en geïnteresseerd in een baan bij TNO. Lijkt het je een uitdaging om te werken aan opdrachten die TNO uitvoert voor onder andere de politie, het Ministerie van Defensie en het Ministerie van Justitie en Veiligheid, check dan onderstaande vacatures.

Collega's aan het woord

Bart Sander, werkveldtrekker Bewaken, beveiligen & terrorismebestrijding:

“Met mijn collega’s van de expertisegroep Networked Organisations houd ik mij onder meer bezig met het verbeteren van netwerken die bepalend zijn voor de fysieke veiligheid van onze samenleving. Denk aan de politie, de Koninklijke Marechaussee, de gemeenten, inlichtingen- en veiligheidsdiensten en ministeries.”

“Bij TNO krijg je alle vrijheid om zelf te bepalen wat je wilt doen. Voor nieuwe initiatieven is altijd ruimte en wordt een ondernemende instelling gewaardeerd. Mede hierdoor maar vooral door het vertrouwen van collega’s kon ik al relatief snel werkveldtrekker worden. In deze rol werk ik samen met zeer ervaren collega’s aan een robuust team met de focus op implementatie van innovatie en het breder delen van succesvolle projecten.”

Robert Muller, Junior Wetenschapper & Innovator:

“Electronic Defence ontwikkelt technieken waarmee Defensie en andere klanten een voorsprong kunnen krijgen op de tegenstander. We zijn een brede afdeling en doen in vijf pilaren onderzoek, van bescherming tegen bermbommen tot elektromagnetische signaturen. We verbeteren technieken, maar doen ook fundamenteel onderzoek en komen zelf met oplossingen.”

“Wat we hier doen, leer je bij geen andere opleiding. En we hebben iedereen nodig: HBO, WO, PhD – ieder z’n rol. Ik had nooit verwacht dat ik bij TNO terecht zou komen, maar ik kreeg een gesprek en het klikte meteen zó goed. TNO heeft een grote verscheidenheid aan projecten en expertise in huis, ik merkte dat ik hier mijn ei kwijt kon. Dat komt vooral door het evenwicht tussen theorie en toepassing.”

Onze projecten

Als je eerst meer wilt weten over de projecten waar we aan werken of gewerkt hebben, bekijk dan onze roadmaps

Lees verder

Meer info

Wil je meer weten over de unit Defensie & Veiligheid?

Lees verder

Bekijk onze vacatures

Naar de vacatures

Actuele vacatures

Junior Scientist Defence, Safety & Security

 • Den Haag
 • wo
 • Fulltime – 40
 • Vacature

Bijdragen aan een veilige wereld én jouw onderzoeksvaardigheden ontwikkelen. Zie jij het voor je? Word Junior Scientist bij TNO in Den Haag, Ypenburg of Soesterberg.

Medior/Senior Scientist Defence, Safety & Security

 • Den Haag
 • wo
 • Fulltime – 40
 • Vacature

Bijdragen aan een veilige wereld én jouw stempel achterlaten op baanbrekende innovaties. Zie jij het voor je? Word Scientist bij TNO in Den Haag, Ypenburg of Soesterberg.

System Engineer Defence, Safety & Security

 • Den Haag
 • wo
 • Fulltime – 40
 • Vacature

Bijdragen aan een veilige wereld én jouw stempel achterlaten op baanbrekende innovaties. Zie jij het voor je? Word System Engineer bij TNO in Den Haag of Ypenburg.

Business Developer

 • Den Haag
 • wo
 • Fulltime – 40
 • Vacature

Bijdragen aan de nationale veiligheid? Zie jij het voor je? Word Business Developer National Security bij de Unit Defence Safety en Security TNO in Den Haag.

Consultant Defensie en Veiligheid

 • Den Haag
 • wo
 • Fulltime – 40
 • Vacature

Bijdragen aan een veilige wereld én de brug slaan tussen onderzoek en praktijk. Zie jij het voor je? Word Consultant bij TNO in Den Haag, Ypenburg of Soesterberg.

Vacatures
Vakgebieden

TNO Job alert

Volg TNO op social media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de vacatures en activiteiten

Op TNO.nl maken we gebruik van cookies. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd  worden.