Biomedische en digitale gezondheid

Wij zetten ons in voor betaalbare en kwalitatieve zorg. Door efficiënte ontwikkeling van medicijnen, digital health, functionele voeding en gepersonaliseerde leefstijlinterventies. Ontdek onze kennis, tools en innovaties.

Gezondere mensen met biomedische en digitale gezondheid

De zorgkosten stijgen. Daar willen én kunnen we wat aan doen. Daarom zetten zetten we onder andere in op de nieuwste technologie, apps en data om mensen gezonder te maken.

Volg de laatste ontwikkelingen

10 resultaten, getoond 1 t/m 5

Functionele microbioomanalyse

Informatietype:
Artikel

Dankzij TNO’s technologie is nauwkeurige meting en monitoring van microbioom bij mensen in diverse stadia van wetenschappelijk onderzoek mogelijk. Lees meer.

Gezondere mensen met biomedische en digitale gezondheid

Informatietype:
Artikel

Met kennis, tools, de nieuwste technologie, apps en data, zorgen we voor een betere gezondheidszorg en minder zorgkosten.

Chronic inflamatory diseases

Informatietype:
Artikel

Ontstekingswaarden worden sterk beïnvloed door extrinsieke factoren en modulatie van deze factoren is essentieel voor het bestrijden van ontstekingsziekten.

Personalised Lifestyle and Resilience

Informatietype:
Artikel

De volksgezondheid gaat achteruit door de toename van chronische leefstijlgerelateerde ziekten. Deze ziekten kunnen worden voorkomen of teruggedraaid. Dit lukt echter alleen als er een duurzame gedragsverandering plaatsvindt.

Effecten van voeding op gezondheid

Informatietype:
Artikel

We ontwikkelen methoden die de effecten van voeding op de persoonlijke gezondheid meetbaar maken.