Projecten

Beheers je voorraad!

Onder regie van Syntens en TNO hebben zes groothandelsbedrijven bij Kühne Automotive in Hoevelaken hun licht opgestoken en ervaringen uitgewisseld op het gebied van voorraadbeheer in Innovatiepitch L...Lees meer»

Beleef het productief kantoor

Een energiezuinig kantoor dat zich aanpast aan de individuele gebruiker, afhankelijk van de werkzaamheden van die persoon. TNO werkt aan dit Productief Kantoor. Met dit kantoor daalt ook uw energiere...Lees meer»

Branche Innovatie Contract NVG

Het Nederlands Verbond van de Groothandel (NVG), is een koepelorganisatie. De leden zijn de brancheorganisaties van de verschillende sectoren van de groothandel en de groothandelaren zelf. Samen met ...Lees meer»

Creatieve industrie aan vooravond nieuwe innovaties

Sinds 2006 publiceert de Stichting iMMovator in Hilversum elke twee jaar de zogeheten Cross Media Monitor. Die geeft een analyse van de ontwikkelingen in ICT en in de creatieve industrie voor Nederla...Lees meer»

Cyberrad: risico’s van cybercrime per sector

Cybercrime is een groot probleem en de verwachting is dat dit door toenemende digitalisering alleen maar groter zal worden. Grote bedrijven die van belang zijn voor Nederlands vitale infrastructuur, ...Lees meer»

De installateur van de toekomst

TNO heeft samen met installatiebedrijven UNETO-VNI en Syntens innovatieagenda's opgesteld voor installatiebedrijven en voor de installatiebranche. Aan de hand van klantbehoeftes, zijn met installatie...Lees meer»

Duurzame logistiek

De transportsector is verantwoordelijk voor een aanzienlijk deel van de wereldwijde CO2-uitstoot. Met het groeien van de sector neemt dat aandeel zelfs nog verder toe. Om het tij te keren zijn innova...Lees meer»

FileAlarm waarschuwt voor onverwachte extra reistijd

Niets is vervelender dan dat een reis onverwachts langer duurt. Vaak houden weggebruikers rekening met verkeersdrukte maar eenmaal in de file kunnen ze geen kant meer op. Files ontstaan soms onverwa...Lees meer»

Scootmobiel service

Voor de gemeente Rotterdam heeft TNO een logistiek concept ontwikkeld voor het opzetten van een collectieve scootmobiel pool. ...Lees meer»

Slim voorraadbeheer bespaart tienduizenden euro's

TNO en Syntens Innovatiecentrum organiseerden het Technologiecluster Voorraadbeheersing om ondernemers gezamenlijk tot oplossingen te laten komen om hun voorraadbeheer te optimaliseren. Een verslag v...Lees meer»

1 2