nieuws

70 jaar samenwerking Defensie onderzoek

16 jan 2018

De samenwerking tussen het Ministerie van Defensie en TNO duurt inmiddels alweer 70 jaar. In 1947 werd het Defensieonderzoek structureel overgedragen aan TNO. Deze samenwerking heeft veel mooie onderzoeksresultaten en toepassingen voor Defensie en de samenleving tot gevolg gehad. En is veelbelovend voor de toekomst.

In de prachtige ruimten van het Nationaal Militair Museum, hebben wij deze samenwerking gevierd met Defensie en speciale gast de Commandant der Strijdkrachten, Rob Bauer. Tijdens een uitgebreid symposium werd de kracht van de langdurige samenwerking tussen TNO en Defensie gedemonstreerd en besproken. In een mooie revue passeerden technologische ontwikkelen uit het verleden en heden, maar ook de toekomst.

Tijdens de bijeenkomst ‘Innovation in Defence’ in december hebben we nog verder aandacht gegeven aan de successen van 70 jaar Defensieonderzoek en een perspectief op de toekomst.

Meer weten over 70 jaar Defensieonderzoek? Bekijk de online tijdlijn , de film waarin TNO onderzoekers je meenemen door het verleden, heden en de toekomst van Defensieonderzoek en de vlog van het symposium 70 jaar Defensieonderzoek.

70 jaar Defensieonderzoek

 

Verleden, heden en de toekomst van Defensieonderzoek

 

Vlog van symposium 70 jaar Defensieonderzoek
Thema

Defensie en veiligheid: ‘Wij zetten onze kennis en technologie in voor veiligheid’

Het is voor welvaart en welzijn cruciaal dat de samenleving veilig is én veilig voelt. Voor Henk Geveke, managing director Defensie & Veiligheid is het belangrijk om partijen te ondersteunen die deze... Lees verder
Nieuws

Mediavragen?

Wij gebruiken anonieme cookies om het gebruik van onze site te verbeteren. Ons privacystatement is aangepast aan de nieuwe privacywetgeving in de EU.